Zakon Assassin's Creed


Komentarze: Recenzja Assassin's Creed Renaissance

1. Lambert1030-06-2010, 02:14Naprawdę świetna recenzja. Po jej przeczytaniu zaczynam żałować, że nie została ona przetłumaczona na język polski... :(
2. martinE630-06-2010, 13:24Po przeczytaniu tej recenzji aż chce się pójść do sklepu i nabyć tą książkę i tak jak Lamb3rt żałuję że nie jest ona po polsku.
3. gość01-07-2010, 14:19A czy ona wogóle będzie po polsku przetłumaczona?
4. Wega1001-07-2010, 15:22Na razie nic nie wiadomo o planach wydania polskiej wersji.
5. gość01-07-2010, 19:19Angielskiego nie uczyli w was w szkole? Ja sobie sam zacząłem tłumaczyć, może jak skończę to walnę gdzieś ebooka.
6. Wega1001-07-2010, 19:26W Zakonie nie możemy sobie pozwolić na żadne nielegalne pliki. Jakbyśmy mogli wstawić, to książka byłaby już dawno.
7. gosc01-07-2010, 22:48kto powiedział ze tutaj?
8. Wega1001-07-2010, 22:54Nikt tak nie twierdził. To tylko odpowiedź, dlaczego tej książki nie można poczytać na ZAC.
9. gość02-07-2010, 16:08a czy onawogóle jest gzies po polsku przetłumaczina?
10. Dragon02-07-2010, 21:25Książka ma być przetłumaczona na kilka języków w roku 2011. Wątpię jednak by w składzie tych podstawowych języków znajdował się polski. Nie wychodźcie od razu z założenia, że Polska to kraj zacofany, albo ignorowany przez inne państwa.Nie zapominajcie że nasz narodowy język jest najtrudniejszym w Europie. Wnioskuje zatem, że pierwszy przekład będzie stworzony przez naszego rodaka.
11. Anza106-07-2010, 03:48Książka pewnie będzie przetłumaczona na Francuski, Hiszpański i ewentualnie Niemiecki... ...I Włoski może.Ale to są tylko moje domyslenia. Francuski- dla poniektórych kanadyjczyków i wszystkich Francuzów. Hiszpański- Ameryka Środkowa, Południowa i Hiszpania. Niemiecki- w sumie nie wiem czemu... :P ale mam przeczucie
12. niemiec9807-07-2010, 12:57kurde ja muszę przeczytać tą książkę. grę przeszedłem dwa razy przechodze trzeci, ale po jej recenzji nie mogę się doczekać
13. ezio09-07-2010, 15:42Jak wyjdzxie po polsku to to będzie pierwsza książka, którą przeczytam z własnej, nieprzxymuszonej woli xD.
14. Cristo816-07-2010, 17:29W grze Leonardo mówi, że dość często odwiedza burdel, więc wykluczają to, że jest homo. Jak widać, jest trochę rozbieżności między grą, a książką.
15. AguS127-07-2010, 09:05Wczoraj byłam odebrać książkę i będę zabierała się do tłumaczenia :D Ciekawe, czy dam radę... :P
16. jajco227-07-2010, 20:44Bardzo chętnie bym przeczytał, ale z anglika mistrzem nie jestem. Za jakieś 2 lata (2012(!) rok wydarzeń znanych z gry w absterego) raczej będzie przetłumaczone
17. AguS128-07-2010, 08:13Mam pytanie, Pleiades ile tlumaczyłaś książkę?
18. gemoreanin28-07-2010, 20:29AguS - 28.07.2010, 08:13Mam pytanie, Pleiades ile tlumaczyłaś książkę?dołączam się do pytania i sam pytam: ile ma stron?
19. Koleś.07-08-2010, 17:43Ktoś zabrał się z was za tłumaczenie >?
20. Staniszyn107-08-2010, 22:21byo by swietnie jakby zakonowi udalo sie w jakis sposob przekonac Ubisoft ze warto ta ksiazke przetlumaczyc na polski... chetnie bym ja kupil i przeczytal
21. Wega1008-08-2010, 00:24Pytaliśmy o plany wydania tejże książki po polsku i otrzymaliśmy odpowiedź, że negocjacje trwają.
22. Koleś.08-08-2010, 22:32Gdy będą jakieś potwierdzone informacje proszę o NEWSA na stronie głównej.
23. kubukoz14-08-2010, 21:24Właśnie, a do tego frytki, smsy, maile i wiadomości na gg ;P nie no żart, i nie myśl że się z Ciebie nabijam XD ale news faktycznie by się przydał...
24. tmb14-08-2010, 23:54Książka ukaże się w listopadzie 2010 w wersji polskiej. Wiadomość potwierdzona u wydawcy.
25. Koleś.16-08-2010, 15:44Skąd masz tą wiadomość...
26. tmb16-08-2010, 17:09Z bardzo dobrze poinformowanego źródła. News jest 100% pewny. Assassins Creed: RENESANS wchodzi w listopadzie 2010 do polskich księgarń. Na potwierdzenie link, który powinien rozwiać wszelkie wątpliwości: www.metro2033.pl/img/assassins_creed_II_front_3d_smallRGB.jpg
27. Wega1017-08-2010, 12:21Potwierdzam, książka w wersji polskiej ma się ukazać pod koniec 2010 roku. News będzie w stosownym czasie.
28. Tramoxt831-08-2010, 12:17Ja też potwierdzam :P
29. cpain902-10-2010, 19:11Kupię. Będę miał co robić, żeby czekać na AC B PC.
30. Rukia370104-10-2010, 16:35To świetnie. Będzie to już nie pamiętam, która z kolei książka, którą przeczytam, ale na pewno będzie najlepszą z nich wszystkich. W każdym razie lepsza niż te wszystkie lektury szkolne, które trzeba na przymus czytać...
31. Pleiades105-10-2010, 16:50Miło, że ktoś chce jeszcze czytać książki :) Nie wiedziałam, że ten tytuł wyjdzie w języku polskim, a tutaj miła niespodzianka. Fajnie, że więcej osób przeczyta powieść, która tak mi się spodobała parę miesięcy temu. A tak BTW lektur - prawdziwy zachwyt książkami ZAWSZE przychodzi po skończeniu szkoły, kiedy już nikt nikogo do niczego nie zmusza! Znam to z autopsji :)
32. yukiii-channn109-10-2010, 10:28uch, nie wiem czy kupować angielską wersję czy jednak poczekać na premierę spolszczonej wersji...
33. Arcio109-10-2010, 22:44chyba jedyna książka jaka przeczytam do końca xD
34. Rukia370116-10-2010, 16:21Spolszczona wersja ma być w księgarniach od 10 listopada tego roku.
35. Huck27-10-2010, 20:52Ja zamówiłem już tą książkę w przedsprzedaży w emp...
36. Seba2201-11-2010, 20:26Super książka, ja już czytam :) -Polską wersjęPrzedpremierowo xD
37. AguS108-11-2010, 18:17Jestem w połowie książki po polsku ;) Zakupiłam wersje przedpremierową w empiku :D Wciąga i to bardzo :)
38. Łowca666112-11-2010, 13:05kupiłem se tą książke 10 minut temu i jest ekstra
39. kacpertok112-11-2010, 14:53no nareszcie sobie tę książke kupiłemi fajna
40. DominoQ113-11-2010, 20:15Też dzisiaj kupilem jestem na 150 stronie i dalej czytam
41. oleskacroft14-11-2010, 12:56dzisiaj kupiona! Jestem w trakcie czytania! :)
42. Tomash96116-11-2010, 17:14Książka jest świetnym rozwinięciem AC2. Polecam!
43. Rukia370120-11-2010, 15:47Zgadzam się z tym stwierdzeniem.
44. mkrupin1320-11-2010, 19:26No w końcu dziś kupiłem 40 zł i jest zaje$%^taPolecam wszystkim fanom AC i nie tylko
45. pilchu133121-11-2010, 21:07Bardzo piękna książka już nabyłem i jest naprawde wciągająca czułem się raczej wcieliłem się Ezio. Emocje są na najwyszym poziomie
46. AuditoreEizio126-11-2010, 22:36YAY!W polskiej wersji językowej!Po prostu odlot!Polecam!
47. Noristias03-12-2010, 23:46100 stron przeczytałem jednym tchem - jutro zamierzam to powrórzyć :) Ogólnie bardziej pasuje mi wersja tej opowieści w postaci książki, anieżeli gry. Idzie czerpać z tego większą przyjemność.
48. jazzi104-12-2010, 18:02przeczytałam tą książkę w dwa dni - niesamowicie mnie wciągnęła. Ehhh i szkoda, że tak szybko się skończyła Polecam:)))
49. Arcio105-12-2010, 23:18książka bardzo fajna to tak jak bym przeszedł gre ;D
50. gemoreanin06-12-2010, 14:24a ja już ją mam ;PP książka tak wciąga że prawie do szkoły nie poszedłem ;D polecam wszystkim
51. ja3707-12-2010, 13:39Całkiem niezła, to samo co gra, tylko trochę rozszerzona. a tak, to całkiem niezłe.
52. Asiassinka10-12-2010, 21:06A ja znalazłam polską wersję na allegro i już jest w drodze ^.^
53. Rukia370116-12-2010, 11:25To się nie będziesz nudzić na święta.
54. Martx116-12-2010, 22:26Książka bardzo ciekawa, ale jak na mnie za krótka. Przeczytałam całą w tydzień XD.
55. pukacz118-12-2010, 11:59martx jedlugo wyjdzie brahterhood ksiazka wiec wiesz ;]
56. Martx118-12-2010, 20:02Jeśli są jakieś problemy z jej znalezieniem (w wersji polskiej) polecam empik (http://www.empik.com/assassin-s-creed-renesans-bowden-oliver,prod58884677,ksiazka-p) Cena: 37,99 zł
57. vince1964125-12-2010, 11:14Katowice Silesia City Center,Empik prezent pod choinkę od Dziewczyny :D.KSIĄŻKA 100% PO POLSKU!
58. Lanfran129-12-2010, 17:43Koledzy w Częstochowie, w Galerii Jurajskiej, jest sklep "Empik" tam jest 1oo % książki po polsku. :)
59. AuditoreEizio130-12-2010, 23:48Ja wszedłem do empiku, po paru krokach znalazłem i kupiłem. Koniec. xD
60. Gumisim31-12-2010, 00:20ksiazka jest super ! kolekcja kolekcjonerska na pc kupiona. Przed AC:B niezla rozgrzewka. :)
61. Martx103-01-2011, 18:04Na pewno 100% po polsku? Ja co chwila musiałam wertować w małym słowniczku włosko-polskim i łacińsko-polskim, na końcu. ;D
62. Dziki04-01-2011, 11:10Heh. książkę skończyłem czytać dziś w nocy ok. 1... no i powiem że jestem zachwycony. jest napisana świetnie. i czułem klimat tej książki. Jedyny szkopuł to drobne literówki trafiające się gdzieniegdzie przytrzymują trochę i trzeba pomyśleć czy to na pewno tak powinno się odczytać.ale książka i tak jest wspaniała. :)
63. Renesans Master109-01-2011, 16:31książka jest super.ciekawe czy będzie też książka o brotherhoodzie
64. Huntelaar 2112-01-2011, 19:31Piękna rzecz
65. MaC S3th15-01-2011, 13:11Chyba są rozbieżności. Zakończenie powieści (kilka słów o truciźnie) nie pasuje do początku Brotherhood. Nie chcę jednak spoilerować zbyt wiele.
66. madziax00119-01-2011, 10:57Ja mam polską wersje i jest genialna, nie wiem po co się męczyć z angielską :D Czekam teraz na 2 częsć Brotherhood :D
67. MuZeRkA96119-01-2011, 20:19właśnie założyłam konto na fejsie żeby sprawdzić tą gierkę... :D
68. Nocolo122-01-2011, 11:34Książkę przeczytałem i jest WSPANIAŁA! Owszem jest kilka błędów tłumaczenia,ale książka jest genialna! Uważam,że lepsza niż gra. Spędziłem z nią dużo bardzo miło spędzonego czasu. Jest tak wspaniała,że niezauwarzyłem jak pochłonołem 480 stron.
69. olcio25-01-2011, 13:45jest na www.empik.pl
70. Wygnany_Wojownik07-02-2011, 14:36Mam i jest wspaniała!
71. Mika18-02-2011, 15:58mam e-booka jak ktoś chce tylko pisać na e-mail.=)Mnie to przytkało jak wieszali ojca Ezia i jego braci=(
72. Mika18-02-2011, 15:58mam e-booka jak ktoś chce tylko pisać na e-mail.=)Mnie to przytkało jak wieszali ojca Ezia i jego braci=(
73. PLEliUPL225-02-2011, 15:42Niezgadzam się z jednym w ac:b jest quest z przeszłości kiedy Ezio odzyskał ciała
74. Magda990103-03-2011, 18:40Taa mini do pełnieni do mojego poprzedniego komentarza (Mika) Ja Wkułam wszystkie dialogi na pamięć więc jest dobra bo z lektur szkolnych to nic nie pamiętam xD
75. EzioAltair4103-03-2011, 20:59uh całe szczęście że mam to książkę i umiem trochę angielski-wystarczająco aby zrozumieć
76. Wega1003-03-2011, 23:24@PLEliUPL: Kiedy była pisana recenzja, ptaszki ledwo zaczęły ćwierkać o Brotherhoodzie.
77. Mistrz Assassynów05-03-2011, 10:39Ja przeczytałem tę książke,całkiem fajnawypisz wymaluj assassin's Creed II
78. Heon29-03-2011, 14:28książka super razi tylko [ jak to zaznaczyła Wega ] odmiana imienia Ezio
79. TnT331-03-2011, 16:39książka fajna :D jestem w polowie podoba mi sie slownik na koncu :D mozna sie troche nauczyc wloskiego :D
80. wiki1025102-04-2011, 14:11Ta książka jest najlepsza! Czytając ją, niekiedy próbowałam odtworzyć sceny z gry, które mnie wciągnęły. Dzięki dokładnemu opisowi niektórych momentów mogłam się wzruszyć, albo też przejąć i czuć nutkę niepewności. Bardzo polecam! :)
81. Tomasz xD125-04-2011, 09:59Uważacie ze napiszą taką książkę na podstawie AC:B?
82. Cam01-05-2011, 20:41Wg. mnie ta książka jest o Ezio-mścicielu a nie Ezio-skrytobójcy. Tam Ezio ciągle gada z ofiarami i dopiero po długiej walce ją zabija HB
83. Wega1002-05-2011, 02:17@Tomasz: taka książka już jest. W polskiej wersji ukaże się jesienią.
84. Fredrico06-05-2011, 15:31Fajna książka czytałem ją polecam wszystkim
85. mentor95108-05-2011, 20:55Ja tą książke mam od listopada 13 2010 r. książka zarąbista więcej niż w grze. Ciekawe dlaczego w grze niebył sce n z książki.Polecam
86. marcindom10116-06-2011, 14:11ja tą książkę dostałem na dzień dziecka. jest super przeczytałem całą i naprawdę polecam
87. krzysiek04-07-2011, 15:28wszystko to co w AC ll
88. (usunięty)05-07-2011, 22:52Polecam warto przeczytać.
89. hubixen128-07-2011, 14:31również polecam jest super
90. saint1996107-08-2011, 01:29ja tą książke mam juz przecztałem super!
91. assasin pc515-01-2012, 21:27super książka !
92. barezio110-03-2012, 18:23KSIĄŻKA ZAROMBISTA A BRACTWO JESZCZE LEPSZE
93. doktorone16-03-2012, 19:33Czy to jest pierwsza/pierwszy tom książki?
94. Ozzik25-03-2012, 22:43Przeczytałem tą książkę ale nie mogę dociec gdzie ezio miał metalową osłonę i gdzie miał pierwsze ukryte ostrze. W książce leonardo pytał się czy jest praworęczny i założył mu ostrze na prawą rękę.
95. Ozzik25-03-2012, 22:43Przeczytałem tą książkę ale nie mogę dociec gdzie ezio miał metalową osłonę i gdzie miał pierwsze ukryte ostrze. W książce leonardo pytał się czy jest praworęczny i założył mu ostrze na prawą rękę.
96. ziolo95114-05-2012, 22:15mozecie mi powiedziec jak wyglada zakladka do tej ksiazki bo kiedy ją kupilem nie bylo w srodku zakladki
z gory thx
97. kriszna128-05-2012, 12:44Praktycznie wszystko to samo co w grze tylko troche wiecej szczegolow, bardzo fajna, teraz zamowilam tajemnice krucjata co jest zupelnie nie pokolei ale i tak juz sie nie moge doczekac jej przeczytac :)
98. Arkeus106-06-2012, 13:30Książka ZAROMBISTA i szczegółowa lubię takie POLECAM
99. szymciofon526-07-2012, 19:40ja tą książke czytam tak że kończe jeden rozdział i omijam 1 i czytam dalej bo gre przechodziłem ze 10 razy
100. Igor Auditore de Firenze505-02-2013, 16:51Ja nie lubię czytać, ale postanowiłem kupić całą serię książek AC. Powiem jedno nie mogę sie oderwać. Pobiłem swój rekord przeczytanych stron na dzień. Ehhh, gdyby w szkole dawali takie lektury... Ta książka jako jedna z niewielu mnie nie nudzi i po przeczytaniu rozdziału nie odkładam jej ze zniechęceniem tylko czytam dalej. Zajrzałem trochę do pozostałych książek i wszystkie (pomimo niechlubnych komentarzy do Tajemnej Krucjaty) przeczytam z przyjemnością.
101. miki96124-06-2013, 19:44super polecam !
102. Brodek411-01-2015, 00:41Według mnie najlepsza część i z gry i z książki :D
© 2008 - 2019 zakon-ac.info • there is only ZAC
000
Patronat
Społeczność
Ładowanie...
Do góry
TOP5#: