Zakon Assassin's Creed


Komentarze: Recenzja Assassin's Creed

1. TenKtóryByłWcześniej30-06-2010, 23:42Ave!Nie wiem czy zakończenie było aż takim minusem. Jak dla mnie było bardzo zastanawiające (dzięki niemu trafiłem na ten portal)
2. Altair18102-07-2010, 20:17Oj, dla mnie zakończenie było całkowicie zepsute, nie pasujące do zakończenia gry. Po przejściu dwójki i rzuceniu okiem na wiadomości zostawione przez obiekt 16 nie wydawało się co prawda takie straszne, a nawet całkiem przywoite. Co nie zmienia faktu, że i tak uważam to za największy minus gry.
3. Cristo808-07-2010, 15:37Jak dla mnie zakończenia jedynki i dwójki były świetne.
4. assassyn9913429-08-2010, 13:47 zakończenie było fajne dla mnie to nie jest minusem gry
5. Kwicze_9404-09-2010, 17:51jak masz problem z kamerą wciścij klawisz "C" to wycentruje ci kamere zza pleców Altaira :D
6. juna800111-10-2010, 22:47Na początku ma być że wdał się w walkę z Robertem a nie Ryszardem.
7. juna8001113-10-2010, 08:12Zakończenie jest ciekawe i zachęca do kupienia dwójki.W sumie to przez nie tu trafiłem...
8. Blackowa116-10-2010, 00:25Jeśli chodzi o ostatni minus wymieniony w recenzji, czyli to że kamera idzie za uciekinierem, wystarczy wcisnąć "F" i odwrócić się do nowego patrolu, ponownie naciskając ten klawisz ;) Ale zgadzam się czasem co do kamery, kiedy jestem przy ścianie między krzakiem a strażą i widzę tylko nogę strażnika :D Albo po zabiciu Wilhelma, gdy uciekałam, było takie strasznie irytujące drzewko, o które zawsze się zahaczałam i dopadali mnie wrogowie ;p
9. ASSASSYN119-10-2010, 19:22Witam.Już drugi raz zakończyłem grę assassin's creed, i dopiero teraz odkryłem,że jak w połowie gry znajdujemy kod dostępu w szafce to po napisach końcowych możemy znależć inne kody dostępu, ale jak dostać się do laptopa tego profesora jakiegoś tam.Bo mam kod do sali onferencyjnej i koniec cic się dalej nie da. czy to wszystko?
10. Wega1020-10-2010, 10:15Trzeba w pewnym momencie ukraść Vidicowi jego "długopis" z kieszeni, kiedy stoi odwrócony do okna. Drugi kod jest w szafie z ubraniami Desmonda. Długopis Lucy leży przy jej laptopie pod koniec gry. To wystarczy, żeby obejrzeć wszystkie komputery.
11. ASSASSYN123-10-2010, 09:29No ładnie nawet nie wpadło mi do głowy żeby ukraść Vidicowi długopis z kiezseni!CZYLI PO GŁU[PI DŁUGOPIS MUSZE OD POCZĄTKU!?pRZECIERZ TO I TAK KONIEC GRY TO CHYBA NIE MUSZĘ TEGO TRZECI RAZ PRZECHODZIC PRAWDA?/
12. ASSASSYN123-10-2010, 09:30A,tak z ciekawości gra ktoś w cs source?lub w left 4 dead?
13. Terry132120-11-2010, 20:46Czy jest tu możliwość swobodnego przemieszczania się czy wykonóje sie w kółko misje ?
14. vince1964124-12-2010, 17:03Jasne,że jest opcja swobodnego przemieszczania się :),wchodzisz do Animusa i robisz co chcesz :).
15. DeadZed128-12-2010, 16:34"Assassin's Creed" to faktycznie gra, którą warto ukończyć. Głównym jej mankamentem przedstawionym w recenzji jest powtarzalność zadań. Cóż, nie sposób się z tym nie zgodzić, aczkolwiek wykonuje się je na tyle przyjemnie, że - przynajmniej mi - ta liniowość nie przeszkadzała. Dużo bardziej za to przy powtórnym przechodzeniu gry irytowała mnie brak możliwości przewinienia dialogów między postaciami. Wspomniana także w recenzji praca kamery momentami wprowadza chaos w rozgrywce, ale przecież można ją bez problemu opanować "ręcznie". Z kolei zakończenie gry przywodzi mi na myśl dobre finały sezonów niektórych seriali, które zamiast wyjaśniać fabułę jeszcze bardziej ją zakręcają. Oczywiście tym samym przyciągają ciekawych widzów do oglądania kolejnych perypetii bohaterów. Tak samo jest z zakończeniem "Assassin's Creed" - prowokuje do kupna kolejnej części w celu wyjaśnienia wątków z "jedynki".
16. ACE13-02-2011, 09:31Mam kłopot z AC1. Gram padem do X360 na Windows 7 i nie mogę uruchomić wibracji (w AC2 wibracje działają), co mam zrobić?
17. filip.b.120-03-2011, 19:53według mnie gra była strasznie monotonna bo: przychodzisz do miasta zabijasz i nie rozumiesz o co chodzi tylko najważniejsze w tej grze jest to że altair znalazł jabłko;p nieprzeszedłem tej gry bo mi się nie chciało i znudziła mi sie, ale fabuła, grafa,muzyka,sfobodność i klimat to są plusy tej gry:D
18. Mr. Asasyn521-03-2011, 10:19Dla mnie największą wadą AC1 jest monotonność śledztw. Po przejściu dwóch zabójstw zrobiły się tak łatwe,że myślałem że,mój pies je przejdzie w 3 sekundy.
19. Balcer15113-04-2011, 22:06ach pamiętam te czasy kiedy grałem w to u kumpla miło jest czasem powspominać.
20. Kwiczek_9404-05-2011, 20:46Jeżeli kamera Komuś ucieka niech wciśnie "F" bo Altair jest skupiony na przeciwniku ;/
21. Skrytobójca900131-07-2011, 08:34Gra jest wielka, nie tylko dlatego, że system walki jest dopracowany. Odkrywa przed nami kawałek historii Ziemi Świętej.
22. maniak02-08-2011, 22:31gra jest super bardzo mi się podoba. Najpierw przechodzilem dwójke i brotherhood i powiem tak: klimat zdecydowanie lepszy ma pierwsza część. Bardziej tajemniczy "assassyński". Liniowość misji nie przeszkadza każde zabójstwo jest wyzwaniem... Grafika znakomita muzyka jest extra pasuje do tematyki gry jak ulał...Zdecydowanie najlepsza gra 2008 roku
23. Keni7113-11-2011, 12:46Dziwne zakończenie jest plusem w tej grze ;p
24. (usunięty)22-11-2011, 21:49Ja mam ostatnią misję z tym cholernym jabłkiem EDENU!
25. (usunięty)22-11-2011, 21:49Ale jest GIT!
26. Szymon Auditore da Augustów825-11-2011, 14:19mi zakończenie się podoba. Niby Robert jest bossem, ale okazuje się, że mistrz zdradził. fajne to było
27. (usunięty)04-12-2011, 11:31przeszedłem 2 tygodnie temu i gram jeszcze raz już kończe
28. pepe27-12-2011, 20:27Wątek Desmonda jest beznadziejny. Cała seria mocno by zyskała bez niego. Animus i reszta to niepotrzebnie zajmowanie czasu.
29. Separatysta04-02-2012, 18:59Zgodze sie z wszystkimi plusami i minusami z tym ze dodam jeszcze jeden "minust" Jako ze Altair jest wysportowanym assasynem i skacze z wielka gracja z dachu na dach - niestety goniacy Nas zolnierze rowniez jakims cudem potrafia robic to samo..szkoda troche. Traci to troszke na realnosci
30. Connor115-03-2012, 17:40Zgadzam się z tobą Separatysta.
31. Motonoi102-08-2012, 13:12Fajnie by było gdyby w jedynce dało się kupować broń,zbroje,zmieniac kolor szat i stroje.Albo jeszcze dało się jeszcze kupować mapy z jerozolimy,wazy z damaszku i księgi akki i żeby było nowe miasto alamut
32. Pecetowiec09-11-2012, 16:54Dziwne zakończenie minusem? Nie znacie się! Dziwne zakończenia to nieodłączny element każdej serii - zawsze wywołują duże emocje, wywierają wielkie wrażenie i dają do myślenia. Za każdym razem, gdy przechodzę kolejną część siedzę przez chwilę bez ruchu i intensywnie myślę. Zakończenia są niesamowite!
33. Matthew Matysiak118-03-2013, 19:09@Pecetowiec - Chciałeś powiedzieć niespodziewane zakończenia. Ja zniosłem zakończenie ACI, ale zakończenia takie jak w II już doprowadzają mnie do zwrócenia śniadania.
34. (usunięty)03-11-2013, 12:00Moim zdaniem na wcześniejszą technologię to zakończenia były dobrze wygospodarowane.
35. cierpool504-12-2013, 21:57Wiem, że to dość stara gierka i grafika jak na tamte lata była wyśmienita, ale jednak Altair jest najlepszy w Revolations.
36. cierpool504-12-2013, 22:00Mam pytanie. Znalazłem 19 flag asasynów i nie mogę znaleźć ostatniej. Co jest po ich zdobyciu, bo nie wiem czy mi się opłaca szukać tej ostatniej.
37. Wyklęty828-01-2016, 13:58Fakt, powtarzalność zadań jest nudna, ale da się to przeżyć. Klimat i ten urok jest coś, co mi się naprawdę podoba, a bohater sam w sobie nie jest miałki, ale intrygujący i ciekawy :D
© 2008 - 2019 zakon-ac.info • there is only ZAC
000
Patronat
Społeczność
Ładowanie...
Do góry
TOP5#: