Strona Główna Zakonu
* FAQ    * Szukaj
 * Zarejestruj    * Zaloguj 
Teraz jest 17-12-2018, 02:09




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku Posty: 18
Autor Wiadomość
 Tytuł: Zablokowane studnie
PostNapisane: 12-12-2011, 13:02 
Offline
Najemnik
Najemnik
Awatar użytkownika
Posty: 143
Płeć: mężczyzna
Witam. Myślę, że i na tym forum wypadałoby poruszyć temat zablokowanych studni. Co prawda była już o tym mowa, ale było to tylko wspomniane. Tutaj chciałbym się skoncentrować w 100% na studniach.
Zacznijmy od tego, że zablokowanych studni ma być 31. Udało się znaleźć jedynie 27.
Poszukałem na paru forach i znalazłem kilka ciekawych hipotez.
1. Reszta jest w Kapadocji - fałsz
2. Wszystkich studni jest 31, a tylko 27 jest zakrytych - fałsz
3. Wrzucenie bomby na odkrytą studnie ją odblokuje - fałsz
Na forum ubi najwięcej dzieje się w tym wątku.

TUTAJ jest obrazek ze znalezionymi studniami.

Warto również zwrócić uwagę na to, że studnie nie liczą się do 100% synchronizacji. Ale czy na pewno? Może są tylko ukrytą częścią. Dlaczego? Mi, jak i również innym osobom (jest o tym mowa w powyższym temacie na forum ubi) mimo wykonania wszystkich dodatkowych wspomnień nie zaznaczył się na biało kwadracik w zakładce DNA. Tak, jakbym czegoś jeszcze nie zrobił. Mogą to być studnie, może to być odbudowa Konstantynopola której nie ukończyłem, może to być również bug.
Zapraszam do dyskusji.


Góra
Zobacz profil
 Tytuł: Re: Zablokowane studnie
PostNapisane: 12-12-2011, 15:56 
Offline
Asasyn
Asasyn
Awatar użytkownika
Posty: 1181
Płeć: mężczyzna
Platforma: PS4
Ponoć znalezionych jest 29 więc szukaj jeszcze 2 :)


Góra
Zobacz profil
 Tytuł: Re: Zablokowane studnie
PostNapisane: 12-12-2011, 15:58 
Offline
Zasłużony
Zasłużony
Awatar użytkownika
Posty: 2177
Płeć: mężczyzna
Platforma: PS3
Mi się tego nie chce szukać narazie skoro nic nie daje...

Radzimierz napisał(a):
nie zaznaczył się na biało kwadracik w zakładce DNA
Jaki kwadracik? :P


Góra
Zobacz profil
 Tytuł: Zablokowane studnie
PostNapisane: 12-12-2011, 16:12 
Offline
Najemnik
Najemnik
Awatar użytkownika
Posty: 143
Płeć: mężczyzna
Nie zapełnił się na biało ostatni kwadrat w dna. Mimo zapełnienia wszystkich podpunktów. Studni znaleziono 27. Jak ktoś ma info o 29 to proszę o mapę


Góra
Zobacz profil
 Tytuł: Re: Zablokowane studnie
PostNapisane: 12-12-2011, 16:18 
Offline
Zasłużony
Zasłużony
Awatar użytkownika
Posty: 2470
Płeć: mężczyzna
Platforma: PC
http://www.zakon-ac.info/acrev-mapy


Góra
Zobacz profil
 Tytuł: Re: Zablokowane studnie
PostNapisane: 12-12-2011, 16:24 
Offline
Zasłużony
Zasłużony
Awatar użytkownika
Posty: 2177
Płeć: mężczyzna
Platforma: PS3
Brave wyprzedziłeś mnie! :P Tak to jest- szukają gdzie indziej a tu w ZAC jest :D

Jak śmiesz! ZAC, nie ZAK! :P - Optimus Prime
Przepraszam, whatever, tak to mógłby byćskrót od ZAKonu :P


Ostatnio edytowano 12-12-2011, 20:08 przez Mirek, łącznie edytowano 1 raz

Góra
Zobacz profil
 Tytuł: Re: Zablokowane studnie
PostNapisane: 12-12-2011, 17:26 
Offline
Asasyn
Asasyn
Awatar użytkownika
Posty: 1181
Płeć: mężczyzna
Platforma: PS4
Ach źle przeczytałem, byłem pewien, że jest znalezionych 29 ale mniejsza o to. Dla mnie to jest niewiarygodne, że do tej pory nikt nie znalazł wszystkich 31 studni.


Góra
Zobacz profil
 Tytuł: Re: Zablokowane studnie
PostNapisane: 23-12-2011, 00:38 
Offline
Wojownik
Wojownik
Posty: 344
Płeć: nie podano/inna
Te zakryte studnie to "chwytnie się brzytwy tonącego". Nie zrozumcie mnie źle. Revelations jest znacznie lepszy od Brotherhood. Sam się dziwiłem jak to wszystko im zgrabnie wyszło. Po raz kolejny dostaliśmy bardzo dobrą grę chociaż nie wprowadzono jakichś wielkich zmian. Widać jednak, że pomysły już się wyczerpały.


Góra
Zobacz profil
 Tytuł: Re: Zablokowane studnie
PostNapisane: 23-12-2011, 12:26 
Offline
Wojownik
Wojownik
Posty: 405
Płeć: mężczyzna
Ile jest zakrytych a ile odkrytych studni na samym początku?


Góra
Zobacz profil
 Tytuł: Re: Zablokowane studnie
PostNapisane: 23-12-2011, 12:45 
Offline
Najemnik
Najemnik
Awatar użytkownika
Posty: 219
Płeć: mężczyzna
A może niektóre są podczas misji? Np atak na arsenał, tylko w tej misji można zdobyć określone fragmenty danych animusa.


Góra
Zobacz profil
 Tytuł: Re: Zablokowane studnie
PostNapisane: 23-12-2011, 13:18 
Offline
Zasłużony
Zasłużony
Awatar użytkownika
Posty: 2470
Płeć: mężczyzna
Platforma: PC
Cytuj:
tylko w tej misji można zdobyć określone fragmenty danych animusa.
Bzdura. Można je zdobyć również po misji. Nie wiem jak jest przed misją ( chyba nie można wejść do arsenału, bo brama jest zamknięta), ale po misji można spokojnie.

Cytuj:
Ile jest zakrytych a ile odkrytych studni na samym początku?
Jest 31 studni do "rozwalenia".


Góra
Zobacz profil
 Tytuł: Re: Zablokowane studnie
PostNapisane: 03-01-2012, 20:06 
Offline
Najemnik
Najemnik
Posty: 114
Płeć: mężczyzna
dnomsed napisał(a):
Ile jest zakrytych a ile odkrytych studni na samym początku?
11 odkrytych, 31 zakrytych. Może pozostałe 4 studnie dojdą w jakimś DLC? Czy to raczej niemożliwe?


Góra
Zobacz profil
 Tytuł: Re: Zablokowane studnie
PostNapisane: 03-01-2012, 20:26 
Offline
Zasłużony
Zasłużony
Awatar użytkownika
Posty: 2470
Płeć: mężczyzna
Platforma: PC
Raczej niemożliwe. Wątek Ezio jest już skończony i nie mamy po co do niego wracać w DLC.


Góra
Zobacz profil
 Tytuł: Re: Zablokowane studnie
PostNapisane: 03-01-2012, 20:38 
Offline
Najemnik
Najemnik
Posty: 114
Płeć: mężczyzna
Fakt. Dzisiaj obszukałem Hagia Sophia, zostało mi jeszcze więzienie Palownika, ale wątpię żeby Ubi wpakowało studnie w lokacje dostępne tylko w wersjach kolekcjonerskich. Ma ktoś jakieś teorie gdzie one mogą być?


Góra
Zobacz profil
 Tytuł: Zablokowane studnie
PostNapisane: 28-01-2012, 18:29 
Offline
Zasłużony
Zasłużony
Awatar użytkownika
Posty: 2177
Płeć: mężczyzna
Platforma: PS3
No to tak. Specjalnie tych studni nie szukałem ale podczas fabuły kiilkanaście wpadło, kilka jak robiłem na 100% i dzisiaj przypadkowo rozwaliłem ostatnią. Nie, nic się za nie nie dostaje, to tylko zwykłe ułatwienie do krycia się.
Co do kwadracika w DNA to nic się z nim nie zmieniło.


Góra
Zobacz profil
 Tytuł: Re: Zablokowane studnie
PostNapisane: 29-01-2012, 11:55 
Offline
Najemnik
Najemnik
Posty: 114
Płeć: mężczyzna
możesz wstawić mapkę jakąś?


Góra
Zobacz profil
 Tytuł: Re: Zablokowane studnie
PostNapisane: 29-01-2012, 13:58 
Offline
Zasłużony
Zasłużony
Awatar użytkownika
Posty: 2177
Płeć: mężczyzna
Platforma: PS3
Nie. Wisiały mi te studnie, nie szukałem ich specjalnie czy z mapami więc nie wiem czy to wczesniej zebrałem te przez Ciebie nieznalezione czy na końcu, ewentualnie przy wolnym czasie i chęciach (wątpliwe) mogę ich poszukać...


Góra
Zobacz profil
 Tytuł: Re: Zablokowane studnie
PostNapisane: 29-01-2012, 14:16 
Offline
Najemnik
Najemnik
Posty: 114
Płeć: mężczyzna
Ja mam znalezione te, które podał Radzimierz, jakbyś miał czas i chęci dodaj Twoje studnie do tamtej mapy. Z góry dzięki


Góra
Zobacz profil
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku Posty: 18


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zarejestrowanych użytkowników i 2 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Skocz do:  


TOP5#19:
  1. FIFA Polonia
  2. Zakon Assassin's Creed
  3. Marvel Comics
  4. Markolf
  5. Need For Speed
wygraj płytę GIGABYTE dla gracza